Gun – samen met Schulthess en Electro World Weterings – iemand de beste wasoplossing!

Deelname is gesloten! We maken eind augustus / begin september de winnaar bekend van onze weggeefactie! Iedereen bedankt voor het deelnemen.

Meld je nu aan en doe mee:Ik gun de volgende persoon de beste was- en droogoplossing:

Ik geef Schulthess toestemming de persoon - welke ik heb voorgedragen - te benaderen over deelname aan deze weggeefactie!


Get social!

LAAT ZIEN WIE JIJ DE BESTE WASOPLOSSING GUNT. GEBRUIK #IKGUNIEMANDEENSCHULTHESS

Wat geven wij weg?

blank
blank

Wie kan er meedoen?

Wie is Schulthess?

blank

Jouw trouwe partner, onze Schulthess!

Sterk

Alle modellen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Zo zijn bijvoorbeeld bij de wasmachine de trommel en kuip gemaakt uit RVS en het lagerkruis uit gietijzer.

Stil

De machines zijn voorzien van een nieuwe zeer stille motor en zijn daardoor de stilste in hun klasse.

Simpel

Een Schulthess apparaat is eenvoudig te bedienen en te gebruiken met oa. voorgeprogrammeerde wasprogramma’s.

Service

Op al onze huishoudelijke apparaten krijgt u standaard 3 jaar garantie. Ook krijgt 10 jaar garantie op de motor. Verwacht daarnaast een snelle en kwalitatief hoogwaardige service!

Snel

Dankzij 2 warmte elementen en standaard zeer snelle wasprogramma’s zijn onze wasmachines echt snelle sprinters.

Speciale 3D-wastrommel

De innovatieve 3D wastrommel zorgt ervoor dat uw was in drie richtingen wordt bewogen. Duizenden gaatjes in de trommel en in de meenemers zorgen voor een speciale irrigatie waardoor uw wasgoed de beste behandeling krijgt.

Swissmade

Schulthess is al lang toegewijd aan Zwitserland als productielocatie. Verwacht daardoor Zwitserse degelijkheid en betrouwbaarheid met bijbehorende hoogstaande service.

MEER WETEN OVER SCHULTHESS?! KLIK HIER!

Nog even in het kort..

Kies een stichting, vereniging of sportclub

Allereerst is het goed om te weten wie je de beste was- en droogoplossing gunt. Juist nu waarin hygiëne belangrijk is en sommige verenigingen, stichtingen en sportclubs het zwaar hebben is het leuk om iemand iets te gunnen.

Meld jezelf aan

Vul het deelnameformulier zo volledig mogelijk in en noteer daarbij de gegevens van de stichting, vereniging of sportclub welke jij de beste was- en droogoplossing gunt.

Deel je actie via social media

Deel deze actie op social media. Zo laat je je volgers weten dat jij jouw aangedragen instelling de beste wasoplossing gunt. Zo kunnen vrienden en kennissen ook meedoen met deze actie!

We've got a winner

Uiteindelijk zal Schulthess een instelling blij maken met een professionele Schulthess was- en droogautomaat. De winnaar van deze weggeefactie zal in augustus bekend gemaakt worden via onze social kanalen en deze website.

Over deze winactie..

Deze “Gun een ander de beste wasoplossing” weggeefactie is georganiseerd door Rodus BV gevestigd aan de Kanaalstraat 24 te Oss in samenwerking met Schulthess BeNeLux. Deze actie loopt van 1 juli 2020 t/m 31 juli 2020. Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Info@rodus-professional.nl

+31 (0) 88 400 4100